Geppetto: de beste aannemer van heel Den Haag

Zoekt u een professionele, vakkundige en tóch betaalbare aannemer in de buurt van Den Haag? In dat geval stelt onderhoudsbedrijf Geppetto zich graag aan u voor. Opgericht in het jaar 2000 heeft Geppetto een lange voorgeschiedenis in ervaring en vakmanschap te bieden. U kunt bij ons dan ook terecht voor allerhande uiteenlopende klussen, variërend van uit- en verbouwingen tot ambachtelijk timmerwerk. Gevestigd in Voorburg staat een van onze bekwame medewerkers in mum van tijd, en vanzelfsprekend zonder voorrijkosten, bij u voor de stoep om uw klus aan te pakken.

Geen klus te gek

Aan wat voor klussen u hierbij kunt denken? De mogelijkheden zijn bij Geppetto eindeloos en alle denkbare onderhoudswerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren, zowel die van grote als die van kleine aard. Zo kunnen we voor u een schuur of garage bouwen of uw huis uitbouwen met bijvoorbeeld een serre of dakterras. Ook helpen we u met liefde uw nieuwe keuken of badkamer te leveren en te plaatsen, net als bijvoorbeeld uw kozijnen, vloeren en cv-installaties. Maar daar blijft het niet bij, want alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van onderhoudswerk, schilderwerk, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, straatwerk en dakwerkzaamheden is aan Geppetto goed besteed.

Aannemer Den HaagVakkundig en oplossingsgericht

Bij Geppetto kunt u ook in geval van spoed terecht. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage in uw huis of bedrijfspand, schroom ook in dat geval niet ons te bellen – we zullen er alle zorg voor dragen u snel en oplossingsgericht van dienst te kunnen zijn. Voor een vrijblijvende offerte en meer informatie over de mogelijkheden die deze aannemer nabij Den Haag voor uw klus kan betekenen, kunt u te allen tijde bellen (ook buiten kantooruren) of het contactformulier op deze website invullen.

   Aannemer Voorburg     Schilder Rijswijk     Contact