Op zoek naar een onderhoudsbedrijf in Rijswijk?

Welkom bij onderhoudsbedrijf Geppetto. Wij zijn sterk in service, of het nu gaat om uw grote of kleine onderhoudsklussen. Regelmatig onderhoud is een waardevolle investering. Het draagt bij aan de levensduur en de energiezuinigheid van onze installaties. Een goed onderhoud van uw centrale verwarming, regenwaterafvoer, dak- of zinkwerk zijn dan ook essentieel. Wist u dat een CV-ketel die niet jaarlijks wordt schoongemaakt en onderhouden, zorgt voor een aanzienlijk verlies van rendement? Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Een regelmatige onderhoudsbeurt verdient zich dan ook al snel terug. Bovendien komt u zo de winter weer warmpjes door.

Zoekt u een onderhoudsbedrijf Rijswijk? Zoek dan niet verder. Bij Geppetto bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service, en dat tegen verrassend vriendelijke prijzen.

Onderhoudsbedrijf RijswijkDe diensten van onderhoudsbedrijf Geppetto

Onderhoudsbedrijf Geppetto richt zich op vele onderhoudswerken. Wat uw vraag ook is, elke klus heeft bij ons evenveel prioriteit. Wij laten u dan ook nooit lang wachten. Zeker niet als er spoed bij is! Bij onderhoudsbedrijf Geppetto kunt u onder meer terecht voor het onderhoud en de aanleg van gas- en waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, dak- en zinkwerk, de installatie van complete badkamers, hemelwaterafvoer, uw riolering en niet te vergeten het onderhoud van uw centrale verwarming, kachels of boilers.

Onderhoudsbedrijf Geppetto staat zowel klaar voor bedrijven als particulieren. Wij werken uitsluitend met materiaal van de betere merken, zoals Nefit, Vaillant, Geberit, Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Met alle plezier ondersteunen wij u in het uitwerken van uw plannen, zodat u straks tevreden kunt zijn met het resultaat. Wilt u meer informatie? Voor gratis en vrijblijvend advies of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen. Graag tot ziens!

Het Geppetto-team.

   Aannemer Voorburg     Contact