Zoekt u een timmerman in Delft?

Zoekt u een professional in Delft die uw timmerwerk kan uitvoeren? Bijvoorbeeld voor nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Dan bent u bij onderhoudsbedrijf Geppetto aan het juiste adres. Onze timmermannen weten wat ze doen, en voeren uw timmerwerken uit met deskundigheid en oog voor detail. Of het nu gaat om kozijnen, een nieuwe vloer, ramen, wanden, deuren of zelfs inbouwmeubilair: Geppetto doet het voor u. Zelfs voor meer ingewikkelde constructies als blokhutten of daken schrikken wij niet terug. Neemt u genoegen met niets minder dan vakwerk? En bent u op zoek naar een timmerman Delft? Neem dan contact op met onderhoudsbedrijf Geppetto.

Timmerman DelftWaarom kiezen voor Geppetto?

Geppetto is sinds 2000 een zelfstandig timmerbedrijf in de regio Delft. De bescheiden eenmanszaak groeide al snel uit tot een florerend timmerbedrijf dat zijn vak verstaat. Geppetto werkt met ervaren timmerlieden die perfect opgeleid zijn en regelmatig bijgeschoold worden. Geppetto is een onderhoudsdrijf met een hart. Onze grootste wens is dan ook dat u tevreden bent. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, van eenvoudig timmerwerk tot aanbouw, nieuwbouw en renovatie. Het geeft niet wat uw vraag is: alle klussen hebben bij ons evenveel prioriteit.

Een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Dakconstructies, dakramen of nieuwbouw
  • Het leggen van houten vloeren
  • Het installeren van kozijnen, ramen of deuren
  • Het plaatsen of repareren van wanden
  • Het vervaardigen van op maat gemaakte meubels
  • Het bouwen van blokhutten

Hebt u behoefte aan een timmerman Delft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vraag bijvoorbeeld geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen.

Hartelijke groet,

Het Geppetto-team.

 

   Aannemer Voorburg     Loodgieter Rijswijk     Contact